Ocena wątku:
  • 16 głosów - średnia: 3.31
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[-]
Tags
yanou

Yanou
#1
Dokładniej to Yann Peifer, jest Niemieckim producentem muzyki Trance ale także muska klimaty Hands Up. Jest członkiem zespołu Cascada wraz z DJ Manian oraz Natalią Horler. Na rynku muzycznym działa od 1997 roku.

Dyskografia

2001 "Heaven" - DJ Sammy and Yanou ft. Do (UK #1, US #8)
2002 "Heaven (Candlelight Mix)" - DJ Sammy and Yanou ft. Do
2003 "On & On" - Yanou ft. Do
2005 "Everytime We Touch (Yanou's Candlelight Mix)" - Cascada
2006 "King of My Castle" - Yanou ft. Liz
2007 "Sun Is Shining"- Yanou
2007 "What Hurts the Most (Yanou's Candlelight Mix)" - Cascada
2008 "A Girl Like You" - Yanou ft. Mark Daviz
2008 "Children Of The Sun" - Yanou
2009 "Brighter Day" - Yanou ft. Anita Davis
2009 "Draw The Line (Yanou's Candlelight Mix) - Cascada



[-] 1 użytkownik podziękował MarioB za ten post:
  • BarthezJumper
Odpowiedz
#2
lubie jego produkcje Smile




Signature of BarthezJumper
Każdy dodatkowy utwór  w HU przedłuża życie tego gatunku

Słowa: Andy J Big Grin

Is it a bird ? 

is it a plane?

No. This is Hands Up Angel
Odpowiedz


[-]
Szybka odpowiedź
Wiadomość
Wpisz tutaj swoją odpowiedź.




Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
This forum uses Lukasz Tkacz MyBB addons.