Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[-]
Tags
problem nexus2 z

Problem z Nexus2
#1
Witam mam problem z Nexus2 a mianowicie mam tą wersje co zajmuje ponad 3 gb
i jak chce wrzucić Presety to za chu... się nie da wyskakuje błąd

czemu tak to jest ?

chcecie to podam screena jak to wygląda.



#2
A moze jakis plik z licencja trzeba jeszcze wskazac. Opisz dokladniej i podaj screena ewentualnie




Signature of Jumproxx
[-] 1 użytkownik podziękował Jumproxx za ten post:
  • Ramiz
#3
Masz go scrakowanego ?




Signature of DJ Kludu
[Obrazek: eRmailBanner2.png]
POLECAM!


[-] 1 użytkownik podziękował DJ Kludu za ten post:
  • Ramiz
#4
1. sprawa co mówiłem że sciągnołem sobie preset .nxp i nie chce otworzyć to jest ss z błędem :

Link do ss

-Link2 do ss

2. Wszystko mi się zwaliło w Fl studio 10 ponieważ w nexusie nei mam żadnych presetów

Link do ss

nawet w mixerze musiałem od nowa zaznaczać wtyczki bo nie było żadnej.

jak przywrócić w Nexus2 presety ?






Załączone pliki Miniatury
       
#5
Pfuu .. Najlepszą rzeczą jaką możesz zrobić to usunąć tego nexa i pobrać jakiegoś pewnego,np: od AIR.
Poza tym takie błędy wyskakują nie tylko przy nexusie..może to być też błąd direct X lub jakiegoś sterownika.
Spróbuj wpisać nazwę tego błędu w googlach i coś o tym poczytać (:




Signature of Hard3eat [Obrazek: IRfY64r.gif]
https://www.facebook.com/Hard3eatFP
https://soundcloud.com/hard3eat



[-] 2 użytkowników podziękowało Hard3eat za ten post:
  • DJ Kludu , Ramiz
#6
co zły preset ściognołem ?
no nei możliwe żebym gdzieś indziej miał braki czy coś Smile
wrzucałem w google i nic nei pomogło.

a co do tego Nexusa ??? Bo mi wszystkie presety wywaliło nie mogę pracować ????



#7
Zazwyczaj wystarczy skopiować folder 'content' do folderu z nexem więc może to pomoże ..




Signature of Hard3eat [Obrazek: IRfY64r.gif]
https://www.facebook.com/Hard3eatFP
https://soundcloud.com/hard3eat



[-] 1 użytkownik podziękował Hard3eat za ten post:
  • Ramiz
#8
Nie pomogło :/
Jaki ja mogę być idiotą to tego sobie nie wyobrażacie ...

miałem zainstalowany Nexus1 cały czas ... co mi się poje... że mam Nexus 2

i zainstalowałem pliczek z Nexus 2 i mi całe Banki usunęło i nie chciało z importować

Szkoda słów na to co robię ...

Już sciągam Nexus 2 Prawidłowy

Smile





Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Problem z remakowaniem leadu santiagovarsovia 2 176 02-21-2016, 16:59
Ostatni post: santiagovarsovia
  Problem z piano rollem... Kulisa 3 466 11-12-2015, 17:34
Ostatni post: Linz
  Problem z fl studio 99ers 2 455 09-15-2015, 22:13
Ostatni post: 99ers
  Problem z zainstalowaniem wtyczki V-Station Linz 3 305 09-04-2015, 21:22
Ostatni post: Linz
  Problem z Nexusem Ramiz 4 357 09-04-2015, 09:40
Ostatni post: Ramiz



Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
This forum uses Lukasz Tkacz MyBB addons.